#PRESENAARI: Millainen on tehokas ja hyvä myyntiesitys?

1024 640 Meri-Tuuli Nevala

Millainen on hyvä ja tehokas myyntiesitys - Presenaari Havain ja Seidat

Suomalaiset presentaatioiden erityisosaajat Havain ja Seidat järjestivät keskiviikkona 21.10. ensimmäisen yhteisen webinaarin presentaatioista, eli tuttavallisemmin #presenaarin. Tämän kertaisessa #presenaarissa keskusteltiin myyntiesitysten anatomiasta sekä tehokkaasta kuvien käytöstä.

Havain ja Seidat järjestävä #presenaareja säännöllisesti joka toinen kuukausi. Seuraavan #presenaarin ajankohta on keskiviikko 9.12. kello 14-15 ja tällöin käsittelyyn otetaan interaktiivisuus.

Katso myyntiesityksiä käsittelevän #presenaarin tallenne alta.

 

Hyvä myyntiesitys luo positiivisen ensivaikutelman myyjästä ja yrityksestä, herättää potentiaalisen asiakkaan mielenkiinnon ja auttaa asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa. Presenaaritallenteella Seidatin Paulus tarttuu hyvän myyntiesityksen rakennenteeseen, tapaan esittää sekä esitystyökalujen sopivuuteen.

Havainin Timo esittelee presinaaritallenteella kolme kuvaniksiä, joilla voit nostaa myyntiesityksesi aivan uudelle tasolle. Visuaalisuuden ja erityisesti kuvien tärkeyttä myyntiesityksissä ei voi korostaa liikaa. Oikein valituilla ja käytetyillä kuvilla voi tehostaa esityksen luomaa vaikutelmaa yrityksestä tai tuotteesta.

AUTHOR

Meri-Tuuli Nevala

Meri-Tuuli on Havainin inbound strategist ja digitaalisen median osaaja. Koulutukseltaan hän on FM Informaatiotutimuksen ja interaktiivisen median alalta. Meri-Tuulin intohimona on käytettävyys, hakukoneoptimointi ja analytiikka sekä erilaiset tekniset ratkaisut ja integraatiot. Käyttäjä- ja teknologiaorientituneella otteellaan Meri-Tuuli tuottaa toimivia ja tehokkaita sisältöjä ja ratkaisuja asiakkaiden markkinointikampanjoihin. Twitter: MeriTuuliNevala LinkedIn: Meri-Tuuli Nevala

All stories by: Meri-Tuuli Nevala
Read previous post:
5 vinkkiä fiksumpiin PowerPointeihin
Viisi vinkkiä fiksumpiin PowerPointeihin

Halusimme sitä tai emme, PowerPoint on suurin B2B-media nyt ja lähitulevaisuudessa. Silti, jos menet ja pysäytät satunnaisen kulkijan kadulla tai toimistolla...

Close