#PRESENAARI: Millainen on tehokas ja hyvä myyntiesitys?

Takaisin

Julkaistu 03.11.2015

Millainen on hyvä ja tehokas myyntiesitys - Presenaari Havain ja Seidat

Suomalaiset presentaatioiden erityisosaajat Havain ja Seidat järjestivät keskiviikkona 21.10. ensimmäisen yhteisen webinaarin presentaatioista, eli tuttavallisemmin #presenaarin. Tämän kertaisessa #presenaarissa keskusteltiin myyntiesitysten anatomiasta sekä tehokkaasta kuvien käytöstä.

Havain ja Seidat järjestävä #presenaareja säännöllisesti joka toinen kuukausi. Seuraavan #presenaarin ajankohta on keskiviikko 9.12. kello 14-15 ja tällöin käsittelyyn otetaan interaktiivisuus.

Katso myyntiesityksiä käsittelevän #presenaarin tallenne alta.

 

Hyvä myyntiesitys luo positiivisen ensivaikutelman myyjästä ja yrityksestä, herättää potentiaalisen asiakkaan mielenkiinnon ja auttaa asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa. Presenaaritallenteella Seidatin Paulus tarttuu hyvän myyntiesityksen rakennenteeseen, tapaan esittää sekä esitystyökalujen sopivuuteen.

Havainin Timo esittelee presinaaritallenteella kolme kuvaniksiä, joilla voit nostaa myyntiesityksesi aivan uudelle tasolle. Visuaalisuuden ja erityisesti kuvien tärkeyttä myyntiesityksissä ei voi korostaa liikaa. Oikein valituilla ja käytetyillä kuvilla voi tehostaa esityksen luomaa vaikutelmaa yrityksestä tai tuotteesta.