Esiintyjän ensiapupakkaus – ilmainen e-kirja

Takaisin

Julkaistu 14.11.2014


 

”Jos keskimääräinen ihminen saisi valita, hän olisi hautajaisissa mieluummin arkussa kuin muistopuheen pitäjänä”

Tämä Jerry Seinfeldin vitsi pohjaa ”The Book of Lists”:in tutkimukseen vuodelta 1977, jossa haastateltiin amerikkalaisia heidän suurimmista peloistaan. Julkinen esiintyminen oli suurempi pelko kuin esimerkiksi korkeat paikat, hyönteiset tai talousongelmat.

[ctt tweet=”Eihän meillä Suomessa talouslamassa asiat huonosti ole – kenenkään ei ainakaan tarvitse pakotettuna puhua julkisesti http://ctt.ec/ZaWUa+” coverup=”ZaWUa”]

 

Kirjoitimme Sari Paavilaisen kanssa Esiintymisen ensiapupakkauksen johtajalle ja asiantuntijalle. Opas on tarkoitettu niille, jotka haluavat käskyttää liskoaivojansa ja laittaa alkukantaisen, parasympaattisen hermoston lamauttavan, hormonireaktionsa kuriin. Se on tarkoitettu niille, jotka uskovat, että hyvin jäsennelty ja sisäistetty esitys on parempi kuin satunnaisesti pudotellut faktat. Se on tarkoitettu niille, jotka eivät halua antaa vieraskielisen esityksen vaikuttaa ulosantiinsa ja esiintymisvarmuuteensa.

Lyhyesti sanottuna opas on tarkoitettu asiantuntijoille, johtajille ja yrittäjille, jotka haluavat myydä ideoistansa selkeästi ja varmasti.

Pääset sivulle, josta voit ladat oppaan ilmaiseksi klikkamalla alla olevaa kuvaa.

Esiintyjän_ensiapupakkaus_johtajalle_ja_asiantuntijalle