Esiintyjän ensiapupakkaus – ilmainen e-kirja

1024 768 Timo Sorri


 

”Jos keskimääräinen ihminen saisi valita, hän olisi hautajaisissa mieluummin arkussa kuin muistopuheen pitäjänä”

Tämä Jerry Seinfeldin vitsi pohjaa ”The Book of Lists”:in tutkimukseen vuodelta 1977, jossa haastateltiin amerikkalaisia heidän suurimmista peloistaan. Julkinen esiintyminen oli suurempi pelko kuin esimerkiksi korkeat paikat, hyönteiset tai talousongelmat.

 

Kirjoitimme Sari Paavilaisen kanssa Esiintymisen ensiapupakkauksen johtajalle ja asiantuntijalle. Opas on tarkoitettu niille, jotka haluavat käskyttää liskoaivojansa ja laittaa alkukantaisen, parasympaattisen hermoston lamauttavan, hormonireaktionsa kuriin. Se on tarkoitettu niille, jotka uskovat, että hyvin jäsennelty ja sisäistetty esitys on parempi kuin satunnaisesti pudotellut faktat. Se on tarkoitettu niille, jotka eivät halua antaa vieraskielisen esityksen vaikuttaa ulosantiinsa ja esiintymisvarmuuteensa.

Lyhyesti sanottuna opas on tarkoitettu asiantuntijoille, johtajille ja yrittäjille, jotka haluavat myydä ideoistansa selkeästi ja varmasti.

Pääset sivulle, josta voit ladat oppaan ilmaiseksi klikkamalla alla olevaa kuvaa.

Esiintyjän_ensiapupakkaus_johtajalle_ja_asiantuntijalle

AUTHOR

Timo Sorri

Timo Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hänen intohimonsa on saada markkinoinnin ja myynnin yhteispeli toimimaan tehokkaalla tavalla. Timo on nelinkertaisesti sertifioitu account based marketing -strategi, ohjannut ABM:iin liittyvää Pro gradu -työtä ja tuonut maailman johtavan Demandbasen ABM-ratkaisun Suomen ja pohjoismaiden markkinalle. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä. Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani.

All stories by: Timo Sorri
1 comment

Comments are closed.

Read previous post:
Tarina on vain formaatti
Tarina on vain formaatti

Yrityksillä ja tuotteilla pitää olla tarina. Johtajalla pitää olla kykyä kertoa innostava tarina. Työnhakijalta kysytään mikä on sinun tarinasi. Yritysten...

Close