Wordmark.it auttaa PowerPointin kirjasimen valinnassa

Takaisin

Julkaistu 23.08.2013

Kirjasimet voivat toimia esityksessä visuaalisina elementteinä siinä missä kuvatkin. Suuremmissa yrityksissä yrityksen graafinen ohjeisto ja PowerPoint-template rajoittaa vapauksia kirjasimien käytön suhteen, mikä on toki ihan hyvä asia yrityksen yhtenäisen graafisen ilmeen kannalta.

Jos joskus kuitenkin haluat hyödyntää PowerPointin kirjasinta visuaalisena elementtinä, niin kirjasimien testaaminen yksi kerrallaan PowerPointin pudotusvalikosta saattaa raastaa hermojasi tavalla, jota et voi kuvitellakaan. Tällöin suosittelen  wordmark.it-työkaluun tutustumista. Wordmark on kätevä websivu, joka lataa kaikki PowerPointin fontit näkyviin yhdelle pitkälle sivulle. Sivulla voi kätevästi silmäillä kaikkia tarjolla olevia kirjasimia ja valita parhaiten silmää miellyttäviä lyhyemmälle listalle, jota sitten voi kokeilla PowerPointissa.

Kuvankaappaus 2013-8-23 kello 6.34.27
Wordmark.it on kätevä lisätyökalu PowerPointin rinnalle.

 

Esimerkkinä ao. kuvitteellisen fillarilähetti startupin BikeParcelin esityksen kansilehti. PowerPointin oletus Calibri-kirjasimen sijaan haluan tehdä tekstistä ja erityisesti BikeParcelista logomaisemman visuaalisen elementin.

Slide1

Wordmark.it:in avulla pystyin kolmessa minuutissa löytämään muutamia logomaisempia kirjasimia testiin.

Slide2
BikeParcelin logo Bank Gothic kirjasimella
Slide3
BikeParcelin logo Silom-kirjasimella.

Tarvitsetko apua oman esityksesi suunnitteluun ja visualisoimiseen? Ota yhteyttä!