WEBINAARI

Kansantalous kukoistukseen etätyöllä

(Kesto 60 min)

Ymmärrä etämyynnin ja etävuorovaikutuksen tila Suomessa

Suomi siirtyi kertaheitolla etätöihin, mutta kuinka hyvin olimme siihen valmistautuneita? Miten erityisesti palvelualan yritykset voivat hyötyä kertarysäyksellä tapahtuvasta työn digitalisoitumisesta? Havain Oy ja Ratkaisutoimisto Seedi tutkivat etämyynnin ja etätyön kyvykkyyksiä suomalaisissa yrityksissä. Vierailevana asiantuntijana on Martti Pykäri, Palvelualojen työnantajien pääekonomisti.

Webinaarissa opit:

b2b-etämyynti-opas-ja-koulutus

Isäntinäsi webinaarissa asiantuntijat

lataa-opas-lataa-webinaari-lataa-tutkimus
Timo Sorri etämyynti

Timo Sorri

Timo on Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen intohimonsa on saada markkinoinnin ja myynnin yhteispeli toimimaan tehokkaalla tavalla. Timo on nelinkertaisesti sertifioitu account based marketing -strategi ja hän on tuonut maailman johtavan Demandbasen ABM-ratkaisun Suomen ja pohjoismaiden markkinalle.

Martti Pykäri Palta webinaari etätyöstä

Martti Pykäri

Vieraileva asiantuntija

Pääekonomisti, Palvelualojen työnantajat Palta ry

Marko Parkkinen

Marko Parkkinen

Marko on ollut moniyrittäjänä perustamassa 23 yritystä ja toiminut lähes kahden kymmenen yrityksen ja yhteisön hallituksessa. Lisäksi Marko on auttanut toista sataa yritystä hyödyntämään liiketoimintaansa liittyviä mahdollisuuksia.

Ymmärrä etämyynnin ja etävuorovaikutuksen merkitys ja menetelmät

lataa-opas-lataa-webinaari-lataa-tutkimus

Aloita webinaaritallenteen katselu

lataa-opas-lataa-webinaari-lataa-tutkimus
Havain-logo-valkoinen
Seedi-logo-valkoinen

Sivu käyttää evästeitä. Voit lukea niiden käytöstä evästeselosteestamme. Tietojasi käsittelemme luottamuksellisesti tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

HAVAIN OY