Viisi vinkkiä fiksumpiin PowerPointeihin

1024 768 Timo Sorri

Halusimme sitä tai emme, PowerPoint on suurin B2B-media nyt ja lähitulevaisuudessa. Silti, jos menet ja pysäytät satunnaisen kulkijan kadulla tai toimistolla ja kysyt mitä hänelle tulee mieleen kuullessaan sanan ”PowerPoint-esitys”, niin saat luultavasti vastaukseksi vähemmän mairittelevia luonnehdintoja.

PowerPoint on kuitenkin vain työkalu.

Siinä missä muitakin työkaluja tekstinkäsittelyyn, neulomiseen tai aidanseipäiden paaluttamiseen, myös PowerPointia voi käyttää hyvin tai huonosti. Olen koostanut viisi tärkeintä vinkkiä fiksumpiin PowerPointeihin alla olevaan Slideshareen. Näiden viiden vinkin avulla myyt taatusti ideasi tehokkaasti ja vaikuttavasti.

 

Esityksen lopusta löydät linkin, josta pääset katselemaan kaikki tässä esitellyt viisi vinkkiä kätevinä ohjevideoina.


 

Muutetaan maailma paremmaksi paikaksi esitys kerrallaan!

p.s. Jos haluat kokeilla jotain muuta kuin PowerPointia seuraavaan esitykseesi, niin katso myös vinkkimme PowerPointin vaihtoehdoiksi täältä.

Jäikö joku hyvä vinkki kertomatta? Kommentoi alla tai Twitterissä (@timo_havain tai @havain_fi)

AUTHOR

Timo Sorri

Timo on presentaatiosuunnittelija sekä Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hyvät ja myyvät esitykset ovat hänen intohimonsa. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä. Nykyään hän auttaa asiakkaitaan - niin pieniä yrityksiä kuin globaaleita konserneja ja julkishallinnon toimijoita - tekemään ideoistaan myyvää, selkeää ja vakuuttavaa viestintää ja automatisoituja markkinointikampanjoita. Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani. Twitter: Timo_Havain Linkedin: Timo Sorri Google+: Timo Sorri

All stories by: Timo Sorri
Read previous post:
NB Forum 2015
Three presentation takeaways from Nordic Business Forum #NBForum2015

Here is my videoblog on the three presentation takeaways from Nordic Business Forum 2015 About multimedia experience in presentations Guy...

Close