Digiajan esiintymis- ja myyntiosaaminen

Jos haluat ihmistesi kohtaavan asiakkaat vakuuttavammin ja esittävän ideansa paremmin kuin kilpailijasi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tarjoamme digiajan esiintymistaidon valmennusta hyvän ja vaikuttavan esityksen valmisteluun, visualisoimiseen ja pitämiseen, sekä digiajan myyntiosaamisen valmennusta.

Digitaalisen ajan esitysosaaminen

Miten rakennetaan hyvä esitys sekä sisällöllisesti että teknisesti? Miten valmistautua esittämiseen tapaamisessa tai videotapaamisessa? Miten esittää webinaarissa?

Valmennuksen avulla voit antaa ihmisillesi valmiudet valmistella ja pitää vaikuttavia esityksiä sekä perinteisissä että digitaalisissa ympäristöissä.

”Havainin esiintymisvalmennus herätti ajattelemaan esityksen rakentamista uudenlaisesta näkökulmasta: omien ajatusten ja ideoiden tuputtamisesta kuuntelijan tarpeen ja kiinnostuksen aitoon huomiointiin. Erityisesti hyvien tarinoiden merkitys antoi itselle paljon pohdittavaa tulevia esityksiä varten.

Tuija Laine-Itävuo
Henkilöstön kehittämispäällikkö, Tamro Oyj

Digitaalisen ajan myyntiosaaminen

Digitaalinen aikakausi muuttaa myyntityötä.  Tuote-esittelystä on siirryttävä asiakkaan liiketoiminnan ymmärrykseen ja ratkaisumyyntiin.

Yhteistyökumppanimme valmentaa ihmisesi digitaalisen ajan myyntiosaajiksi. Keskeisiä aiheita ovat mm. myyntityö digitaalisissa kanavissa ja sosiaalinen myynti, ratkaisumyynti ja myynnillisen asenteen valmentaminen asiakasrajapintaan.

”Olimme jo jonkin aikaa miettineet yhteistä koulutusta, joka yhdistää hyvän esityksen rakentamiseen tarvittavat tekniset ja visuaaliset asiat, sekä itse esitykseen ja siihen valmistautumiseen liittyviä asioita. Saimme Havainilta hyvän läpileikkauksen siitä, miten rakennetaan hyvä esitys. Minulle koulutus oli inspiroiva ja muistutti mieleen, miten monilla asioilla on merkitystä kommunikaatiossa.”

Katri Heinonen
Markkinointijohtaja, Lejos Oy

Haluatko kehittää ihmistesi esiintymis- tai myyntiosaamista?

Varaa ilmainen puolen tunnin videotapaaminen, niin räätälöidään tarpeisiinne sopiva valmennus.