Time to shine -podcast esiintyjille

300 300 Timo Sorri

Olin Oscar Santolallan Time to Shine -podcastin haastateltavana. Oscar pitää blogia ja podcastia, jossa hän haastattelee puhe- ja esiintymistaidon ammattilaisia ympäri Europpaa ja maailmaa.

Keskustelimme Oscarin kanssa mm. esitysgrafiikasta, lavakammosta ja kerroin kahdesta helposta periaatteesta, joilla kuka tahansa voi teroittaa pointtejansa esitysdioillansa.

Oscar on kerännyt blogiinsa vieraidensa kautta miellyttävän laaja-alaisen katsannon puhe- ja esiintymistaitoon. Podcastien aiheet vaihtelevat esiintymispelon voittamisesta tarinankerronnan kautta palautteen antamiseen ja yleisöetikettiin. Kannattaa tsekata!

Klikkaa kuvaa alla ja tilaa Time to Shine podcast itsellesi iTunesista!

timetoshine-rss

AUTHOR

Timo Sorri

Timo on presentaatiosuunnittelija sekä Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hyvät ja myyvät esitykset ovat hänen intohimonsa. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä. Nykyään hän auttaa asiakkaitaan - niin pieniä yrityksiä kuin globaaleita konserneja ja julkishallinnon toimijoita - tekemään ideoistaan myyvää, selkeää ja vakuuttavaa viestintää ja automatisoituja markkinointikampanjoita. Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani. Twitter: Timo_Havain Linkedin: Timo Sorri Google+: Timo Sorri

All stories by: Timo Sorri
Read previous post:
Esitysgrafiikassa on paljon häiritseviä elementtejä
Kun et halua olla kävelevä mainostaulu – näin petkutat brändipoliisia PowerPointissa

Muutama vuosi sitten suututin erään suuren yrityksen brändiviestinnästä vastaavan henkilön. Lausuin nimittäin näin: "Kuinka tyhmänä esiintyjän täytyy pitää yleisöänsä, jos hänen...

Close