PowerPoint ennen ja jälkeen: Helsinki Business Hubin interaktiivinen infografiikka

1024 576 Timo Sorri

Saimme kunnian työskennellä Helsinki Business Hubin kanssa heidän introesityksensä elävöittämiseksi. Introesitys on tarkoitettu yrityksille, jotka miettivät liiketoimintansa laajentamista Suomeen.

Ajattelimme, että olisi hyvä, jos Helsinki tarjoaisi itsestään kätevän ja selkeän kuvan heti introesityksestä lähtien. Siksi päätimme ulkoasun visualisoimisen lisäksi muuntaa aiemman perinteisen PowerPoint-esityksen navigoitavaksi interaktiiviseksi infografiikaksi.

PowerPoint ennen ja jälkeen: Helsinki Business Hubin interaktiivinen infografiikka

Alla näet videoilta ennen jälkeen esimerkin siitä miten esityksen käytettävyys ja ulkoasu muuttui.

Ennen – perinteinen PowerPoint-esitys

 

Jälkeen – PowerPointissa toimiva interaktiivinen infografiikka

 

Videoilta näet, että PowerPointiakin voi käyttää melko monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin, kun osaa ajatella ”mallipohjan ulkopuolelta”.

Oletko sinä nähnyt joitain mielenkiintoisia/luovia PowerPointin käyttötapoja? Kerro kommenteissa, niin jatketaan keskustelua eteenpäin.

Kommentoi alla tai Twitterissä (@Timo_Havain tai @havain_fi)

AUTHOR

Timo Sorri

Timo on presentaatiosuunnittelija sekä Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hyvät ja myyvät esitykset ovat hänen intohimonsa. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä. Nykyään hän auttaa asiakkaitaan - niin pieniä yrityksiä kuin globaaleita konserneja ja julkishallinnon toimijoita - tekemään ideoistaan myyvää, selkeää ja vakuuttavaa viestintää ja automatisoituja markkinointikampanjoita. Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani. Twitter: Timo_Havain Linkedin: Timo Sorri Google+: Timo Sorri

All stories by: Timo Sorri
Read previous post:
Läsnäoleva esiintyjä
Jonna Huomo: Mielen zen – läsnäolevan tietoisuuden merkitys esiintyessä

Mieti esiintyjää joka rautaisella asiantuntemuksella jakaa tietoaan. Olemus huokuu itseluottamusta ja asia on tiukkaa faktaa. Mutta esiintyjä katsoo yleisön ohi,...

Close