WEBINAARI

Näkemyksellisen myyjän myyntiesitys

Näin näkemyksellinen myyntiesitys myy B2B:ssä!

Tulevaisuudessa näkemyksellinen myynti on vahvasti osana kaikkea myyntiorganisaation toimintaa. Yhä harvempi B2B-ostaja haluaa kuulla yleisluontoisia esittelyitä. Yhä useampi B2B-ostaja haluaa, että myyjä haastaa asiakkaansa ja kertoo jotain uutta. Tämä asettaa täysin uudenlaisen vaatimuksen myös B2B-myyjän esityksille. Varaa paikkasi webinaarista, jossa kuulet miten uuden ajan huippumyyjä valmistelee myyntiesityksensä.
Näkemyksellisen myyjän myyntiesitys

Avuksi myyntityöhösi opit:

Löydä askelmerkit myyntiin ja myyntiesityksiin…

lataa-opas-lataa-webinaari-lataa-tutkimus

Asiantuntija triosi webinaarissa

Timo Sorri etämyynti

Timo Sorri

Mr. PowerPoint

Timo on presentaatiosuunnittelija sekä Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hyvät ja myyvät esitykset ovat hänen intohimonsa.

Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä.

Nykyään hän auttaa asiakkaitaan – niin pieniä yrityksiä kuin globaaleita konserneja – tekemään ideoistaan myyvää, selkeää ja vakuuttavaa viestintää ja automatisoituja markkinointikampanjoita.

Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani.

Mika Rubanovitsch webinaari

Mika D. Rubanovitsch

Suomen johtava myyntiasiantuntija

Mika D. Rubanovitsch (tai tuttavallisemmin Ruba) on Suomen menestynein myyntikirjailija, jonka kirja Myy enemmän – myy paremmin on yksi myydyimmistä alan asiantuntijateoksista Suomen kirjamarkkinoilla.

Nykyään Ruba konsultoi sekä valmentaa suomalaisia yrityksiä myynnin tehostamisessa sekä toimii Johtajatiimin toimitusjohtajana. Ruba on saanut kiitosta innostavana ja asiansa osaavana kouluttajana. Hän on kouluttanut niin tiimiesimiehiä, myyjiä kuin tulevia kauppakorkeakouluopiskelijoitakin.

Hänellä on siis tarjota jotain kaikille – lähtötasosta tai ammatista riippumatta.

pauliina ullner havain

Pauliina Ullner

Sisällöntuotannon huippuasiantuntija

Pauliina on digialalla kokenut B2B-myynnin ja -markkinoinnin ammattilainen. Hän on kerännyt oppinsa suomalaisista ja kansainvälisistä startupeista ja pk-yrityksistä. Pauliina on palvelujen tuotteistamisen ja markkinoinnin tradenomi, joka opiskelee parhaillaan kansainvälisen liiketoiminnan maisteriksi.

Pauliina innostuu hyvin ajatelluista tapahtumasarjoista, sisältöjen suunnittelemisesta ja tuottamisesta sekä hyvännäköisistä, vain oleelliset asiat sisältävistä, esityksistä. Pauliina katsoo asioita kokonaisvaltaisesti yksityiskohtia unohtamatta ja nauttii asiakkaiden palvelusta nauru herkässä.

Vapaa-ajallaan Pauliina verkostoituu, mentoroi ja ahmii kirjallisuutta, joka valaisee ihmisen käyttäytymistä ja haastaa omaa ajattelua.

Unohtumattomat opit, joilla kauppa kasvaa, myyt enemmän ja myyt paremmin

lataa-opas-lataa-webinaari-lataa-tutkimus

Aloita tallenteen katselu

lataa-opas-lataa-webinaari-lataa-tutkimus

Sivu käyttää evästeitä. Voit lukea niiden käytöstä evästeselosteestamme. Tietojasi käsittelemme luottamuksellisesti tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

HAVAIN OY