Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin palvelut

Mitä myynnillesi tapahtuisi, jos kymmenkertaistaisit näkyvyytesi valitsemillesi asiakkaille?

Suunnittelemme ja toteutamme myyntiä tukevia ja tehostavia digitaalisia sisältöjä ja kampanjoita. Me lähestymme myynnin digitalisaatiota hieman eri tavalla kuin useimmat. Uskomme tuottavamme suuremman hyödyn myynnille, koska tekemistämme ohjaa kolme periaatetta. Katso, oletko samaa mieltä niistä kanssamme.

Sisältö- ja kampanjapanokset kannattaa kohdistaa sinne, missä tuotto-odotus on suurin. Sinä tiedät, mitkä nykyiset tai uudet asiakkaat olisivat teidän myynnin näkökulmasta kiinnostavimpia.

Siksi aloitamme digitaalisen myynnin ja markkinoinnin suunnittelun yhteisellä asiakas- ja kohderyhmävalinnalla. Suunnitelemme digitaalisia kampanjoita myynnin tueksi SINUN VALITSEMILLESI kohderyhmille tai asiakkaille. Emme kenelle tahansa, joka päätyy klikkaamaan bannerimainosta tai hausta verkkosivullesi.

Mainosten klikkaukset, verkkosivun kävijät ja konversioprosentit eivät lämmitä, jos ne eivät konkretisoidu tapaamisiksi, tarjouksiksi ja kaupoiksi.

Mielestämme mielenkiintoisempia mittareita digitaaliselle myynnille ovat esimerkiksi verkkosivukävijät relevanteista asiakasyrityksistä, tapaamiset valittujen asiakkaiden kanssa tai sopimusten uusimiset. Määrittelemme digitaalisen myynti- ja markkinointikampanjan mittarit sen mukaan, mikä on SINUN MYYNNILLESI oleellista.

Myynti toimii yleensä asiakkuuspohjaisesti. Siksi myös myyntiä tukevat digitaaliset kampanjat tulee suunnitella ja toteuttaa asiakkuuspohjaisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme kampanjat SUORAAN MYYNNIN alaisuudessa pitäen katseen samassa pallossa, eli asiakkuudessa ja kaupassa.

Miten digitaalisen myynnin ratkaisut hyödyttäisivät yritystäsi?

Digitaalisen myynnin suunnittelu - Flight Plan

Tavoitteenamme on tukea sinun myyntiäsi digitaalisilla sisällöillä ja kampanjoilla siellä missä tuotto-odotus on suurin. Siksi aloitamme ratkaisun muotoilun asiakaskohtaisen suunnitelman tekemisellä. Kutsumme sitä Flight Planiksi.

Toteutamme Flight Planin noin 3 viikon mittaisessa tehoprojektissa. Sen tuotoksena on suunnitelma kohderyhmistä, sisällöistä ja kampanjoista, joiden avulla sinun myyntityösi näkyvyys valituille asiakkaille kymmenkertaistetaan.

Digitaalisen myynnin suunnittelu - flight plan

Minimum viable campaign

Minimum viable campaignin avulla voit testata digitaalisen myynnin suunnitelmaa nopeasti totetutettavalla kokeilukampanjalla. Toteutamme kampanjan rajatulla kohderyhmällä ja nopeasti luotavilla sisällöillä.

Tavoitteena on tuottaa sinulle mahdollisimman nopeasti kokemus digitaalisten sisältöjen ja kampanjoiden hyödyistä henkilökohtaisen myyntityön rinnalla. Samalla saamme nopeat opit laajemman kampanjan toteuttamista varten.

Account based marketing

Kohdennamme ja optimoimme myynti- ja markkinointiaktiviteetit arvokkaimpiin kohderyhmiin. Lue lisää: account based marketing.

Sisällöntuotannot

Toteutamme hakukoneoptimoidut laskeutumissivut ja blogit, asiakaskeskeiset sähköpostikampanjat sekä ammattimaiset videot ja webinaarit.

Esitysdesgin

Luomme timanttisia myyntiesityksiä ja kirkastamme strategiasi viestin. Tutustu tarkemmin esitysten suunnittelupalveluihimme täällä.

Digitaalisen myynnin iskujoukko

Iskujoukko toteuttaa digitaalisen myynnin suunnitelmaa arjessa sinun myyntisi rinnalla. Se tuottaa digitaalisia sisältöjä ja toteuttaa digitaalisia kampanjoita sinun myyjiesi henkilökohtaisen myyntityön tueksi.

Tavoitteena on asiakkaittesi tietouden lisääminen ratkaisuistasi, myyjien ajankäytön suuntaaminen sinne missä henkilökohtainen myyntityö on arvokkaimimllaan, myyjien asiantuntemuksen skaalaaminen asiakkaisiin, avainpäätöksentekijöiden tavoittaminen tehokkaammin, lisätapaamiset tai suora myynti.