Havain on vuonna 2013 perustettu vaikuttavien ja myyvien esitysten suunnitteluun sekä digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Havainin perusti sen toimitusjohtaja Timo Sorri. Liikeideana oli, ja on edelleen, tarjota helppo, nopea ja käytännönläheinen ratkaisu yrityksille ja yksilöille, jotka haluavat myydä ideansa vakuuttavasti ja tuloksekkaasti.

Toimimme läheisessä yhteistyössä ja samoissa tiloissa kumppaniyrityksiemme Seedin (yrityskasvun konsultointi) ja Taito United (liiketoiminnan digitalisointi) kanssa.

Jos haluat tiedustella miten voisimme auttaa sinun esityksesi parantamisessa tai miten saisit oman viestisi tehokkaammin potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin näkyviin, ota yhteyttä täällä.

Arvomme

Saatat miettiä, että olemmeko me juuri oikea kumppani sinulle. Me ymmärrämme ja sitä varten haluamme kertoa mitkä ovat meidän arvomme elämässämme ja jokapäiväisessä työssämme. Mekin haluamme toimia mielellään  yhteistyössä ihmisten kanssa, jotka jakavat nämä arvot meidän kanssamme.

Työn pitää olla hauskaa

Työskentelemme kovasti, mutta työskentelemme myös hauskasti. Me otamme työmme vakavasti, mutta emme ota itseämme liian vakavasti.

Asiakkaamme maksaa meille tuloksista.

Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme käsinkosketeltavia tuloksia nopeasti ja tehokkaasti.

Pidä sahasi terävänä

Me haluamme pysyä uteliaina, oppia uusia asioita ja jakaa tietämystä muiden kanssa.

Ole reilu

Me kohtelemme asiakkaitamme, työkavereitamme ja tuikituntemattomia reilusti. Emme uhraa ikinä pitkäaikista suhdetta lyhyen tähtäimen hyödyn vuoksi.

Rakasta perhettäsi

Me rakastamme perheitämme – sekä kotona olevaa että perhettä kenen kanssa vietämme aikaa työpaikalla. Meidän valintamme ja tekomme osoittakoon rakkautta ja kunnioitusta perheitämme kohtaan.

Me olemme Havain

Timo Sorri

Toimitusjohtaja & Presentaatiosuunnittelija
timo (at) havain.fi
+358 400 407 611

Timo on presentaatiosuunnittelija sekä Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hyvät ja myyvät esitykset ovat hänen intohimonsa. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä.

Nykyään hän auttaa asiakkaitaan – niin pieniä yrityksiä kuin globaaleita konserneja ja julkishallinnon toimijoita – tekemään ideoistaan myyvää, selkeää ja vakuuttavaa viestintää ja automatisoituja markkinointikampanjoita. Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani.

Timo Sorri Havain
ABM-badge_Timo
ABM-badge_Atte

Atte Sallamo

ABM Strategist
atte (at) havain.fi
+358 40 7554404

Atte on filosofian maisteri Helsingin yliopistosta. Hän syttyy psykologiasta, digiympäristöistä ja ihmisten aidosta ymmärtämisestä. Aten portti markkinoinnin maailmaan oli hänen halunsa syventää ihmistuntemusta ja ymmärtää ihmisiä, mikä sai hänet ryhtymään yrittäjäksi.

Digimarkkinoinnin ammattilaisena Atte auttaa asiakkaita kehittämään ja automatisoimaan virtuaalisia ostopolkuja, luo yleisöön vetoavia sisältöjä, sekä auttaa asiakkaita tavoittamaan tuotteelleen oikean kohdeyleisön.

Työnsä ohella Atte nauttii ajatteluaan ruokkivasta kirjallisuudesta ja uusien taitojen oppimisesta. Erityiseksi intohimokseen hän mainitsee lautapelit, joiden parissa hänellä vierähtää helposti 10 tuntia kerralla.

Joonas Villanen

Joonas Villanen

Inbound & Content Lead
joonas (at) joonasvillanen.com

Joonas on markkinoinnin moniottelija, joka auttaa yrityksiä tekemään rohkeampia kokeiluja digissä. Joonas on koulutukseltaan palvelusuunnitteluun keskittynyt tradenomi, joka on ahkerasti vienyt oppimaansa markkinoinnin pelikentille.

Yrittäjänä Joonas auttaa asiakkaitaan sisältölähtöisten markkinointi- ja myyntistrategioiden luonnissa, ostopolkujen tunnistamisessa, mikro- ja inbound-markkinointisisältöjen tuottamisessa, tulosten mittaamisessa sekä markkinoinnin automaatiossa. Vapaa-ajalla Joonas tuottaa sisältöjä omaan vlogiinsa.

Victor Rubanovitsch

Business Development Representative
victor (at) havain.fi

Victor on saanut kunnon myyntikokemusta door-to-door myynnistä. Tämän lisäksi hänellä on myös kokemusta tiiminvetämisestä sekä asiakkuuden johtamisesta. Victor on erittäin kiinnostunut myyntitaitojensa kehittämisestä, sillä “koskaan ei voi olla liian hyvä myyjä“. Tällä hetkellä Victor opiskelee Vaasan Yliopistossa kauppatieteitä ensimmäistä vuotta. Hän nauttii yksinkertaisista tavoista ilmaista isoja kokonaisuuksia, ja käyttää sitä hyväkseen myynnissä. Lopputulos on kuitenkin Victorin mielestä tärkein, eli hän haluaa saada tyytyväisen ja pitkäaikaisen asiakkaan.

Victor urheilee ja lukee kirjoja vapaa-ajallaan. Hän toimii muutamassa järjestössä aktiivina, ja verkostoituu mielellään uusien ihmisten kanssa.

Victor Rubanovitsch

Marko Parkkinen

Senior Advisor

Marko on Havainin osakas, hallituksen jäsen ja Senior Advisor. Hän on sarjayrittäjä yli 20 vuoden kokemuksella markkinoinnin, myynnin ja yrityskasvun alalta. Marko on tehnyt aiemman työuransa markkinointi- ja mainosalalla ensin Euro RSCG:n toimitusjohtajana ja myöhemmin Bob Helsingin perustajana ja toimitusjohtajana.

Tänä päivänä hän on Ratkaisutoimitsto Seedin omistaja ja toimitusjohtaja sekä sijoittajana ja advisorina useissa suomalaisissa yrityksissä.

Marko Parkkinen

Kumppanimme

Ratkaisutoimisto Seedi

Kasvustrategiat ja -konseptit

Seedi on yrityskasvun konsulttiyritys. Seedi auttaa asiakkaitaan luomaan kasvustrategioita ja kehittämään uusia tuote- ja palvelukonsepteja. Seedi ja Havain tekevät yhteistyötä Seedin asiakkaiden hyväksi sekä myyntiesitysten suunnittelussa että myynnin ja markkinoinnin digitalisoinnissa.

Taito United

Liiketoiminnan digitalisointi

Taito United suunnittelee ja luo digitaalisia palveluita ja tuotteita. Sen palveluihin kuuluu digitaalisen palvelukonseptien määrittely, pilottitoteutusten nopea kehitys, ja palveluiden hallittu skaalaus käyttöönottoon. Taito United ja Havain auttavat asiakkaita luomaan digitaalisen myynnin kanavia tarjoamalla websivujen ja -sovellusten suunnittelua, markkinoinnin automaatiota ja myyntiesitysten suunnittelua kokonaispalveluna.  

sales-enablement-suomi-showell-sisallot-myyntiin-ja-myyjille

Sales enablement

Showell palvelee myyjien ja myynnin johdon tarpeita. Myyjille Showell mahdollistaa vaikuttavammat myyntiesitykset ja säästää merkittävästi aikaa asiakaskohtaisten materiaalin valmistelemisessa ja jakamisessa. Myynnin johdolle se on työkalu, jonka avulla seurata ja kehittää myyjiä, myyntiprosessia ja materiaaleja.