Viemme B2B-myynnin avaruusaikaan

Havain on erikoistunut laatimaan selkeät B2B-myynnin esitykset ja kohdentamaan asiakashankinnan markkinointieurot tehokkaalla tavalla. Havainin perusti sen toimitusjohtaja Timo Sorri. Liikeideana oli, ja on edelleen, tarjota helppo, nopea ja käytännönläheinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat menestyä modernissa B2B-myynnin maailmassa.Toimimme läheisessä yhteistyössä ja samoissa tiloissa kumppaniyritystemme Seedin (yrityskasvun konsultointi) ja Taito United (liiketoiminnan digitalisointi) kanssa.

Jos haluat tiedustella miten voisimme auttaa sinun esityksesi parantamisessa tai miten saisit oman viestisi tehokkaimmin potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin näkyviin, ota yhteyttä täällä.

Arvomme

Saatat miettiä, että olemmeko me juuri oikea kumppani sinulle. Me ymmärrämme ja sitä varten haluamme kertoa mitkä ovat meidän arvomme elämässämme ja jokapäiväisessä työssämme. Mekin haluamme toimia mielellään  yhteistyössä ihmisten kanssa, jotka jakavat nämä arvot meidän kanssamme.

Työn pitää olla hauskaa

Työskentelemme kovasti, mutta työskentelemme myös hauskasti. Me otamme työmme vakavasti, mutta emme ota itseämme liian vakavasti.

Asiakkaamme maksaa meille tuloksista.

Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme käsinkosketeltavia tuloksia nopeasti ja tehokkaasti.

Pidä sahasi terävänä

Me haluamme pysyä uteliaina, oppia uusia asioita ja jakaa tietämystä muiden kanssa.

Ole reilu

Me kohtelemme asiakkaitamme, työkavereitamme ja tuikituntemattomia reilusti. Emme uhraa ikinä pitkäaikista suhdetta lyhyen tähtäimen hyödyn vuoksi.

Rakasta perhettäsi

Me rakastamme perheitämme – sekä kotona olevaa että perhettä kenen kanssa vietämme aikaa työpaikalla. Meidän valintamme ja tekomme osoittakoon rakkautta ja kunnioitusta perheitämme kohtaan.

Me olemme Havain

Timo Sorri

Toimitusjohtaja & Presentaatiosuunnittelija
timo (at) havain.fi
+358 400 407 611

Timo on

Timo Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hänen intohimonsa on saada markkinoinnin ja myynnin yhteispeli toimimaan tehokkaalla tavalla. Timo on nelinkertaisesti sertifioitu account based marketing -strategi, ohjannut ABM:iin liittyvää Pro gradu -työtä ja tuonut maailman johtavan Demandbasen ABM-ratkaisun Suomen ja pohjoismaiden markkinalle. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä.

Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani.

Timo Sorri Havain
ABM-badge_Timo
ABM-badge_Atte

Atte Sallamo

ABM Strategist
atte (at) havain.fi
+358 40 7554404

Atte on filosofian maisteri Helsingin yliopistosta. Hän syttyy psykologiasta, digiympäristöistä ja ihmisten aidosta ymmärtämisestä. Aten portti markkinoinnin maailmaan oli hänen halunsa syventää ihmistuntemusta ja ymmärtää ihmisiä, mikä sai hänet ryhtymään yrittäjäksi.

Digimarkkinoinnin ammattilaisena Atte auttaa asiakkaita kehittämään ja automatisoimaan virtuaalisia ostopolkuja, luo yleisöön vetoavia sisältöjä, sekä auttaa asiakkaita tavoittamaan tuotteelleen oikean kohdeyleisön.

Työnsä ohella Atte nauttii ajatteluaan ruokkivasta kirjallisuudesta ja uusien taitojen oppimisesta. Erityiseksi intohimokseen hän mainitsee lautapelit, joiden parissa hänellä vierähtää helposti 10 tuntia kerralla.

Kumppanimme

Ratkaisutoimisto Seedi

Kasvustrategiat ja -konseptit

Seedi on yrityskasvun konsulttiyritys. Seedi auttaa asiakkaitaan luomaan kasvustrategioita ja kehittämään uusia tuote- ja palvelukonsepteja. Seedi ja Havain palvelevat asiakkaitaan yhdessä erityisesti myynnin kehittämisen ja sales excellencen osa-alueella.

Taito United

Liiketoiminnan digitalisointi

Taito United suunnittelee ja luo digitaalisia palveluita ja tuotteita. Sen palveluihin kuuluu digitaalisen palvelukonseptien määrittely, pilottitoteutusten nopea kehitys, ja palveluiden hallittu skaalaus käyttöönottoon. Taito United ja Havain toimivat yhdessä erityisesti digitaalisien palveluiden kasvuhakkeroinnin osa-alueella.

sales-enablement-suomi-showell-sisallot-myyntiin-ja-myyjille

Sales enablement

Showell palvelee myyjien ja myynnin johdon tarpeita. Myyjille Showell mahdollistaa vaikuttavammat myyntiesitykset ja säästää merkittävästi aikaa asiakaskohtaisten materiaalin valmistelemisessa ja jakamisessa. Myynnin johdolle se on työkalu, jonka avulla seurata ja kehittää myyjiä, myyntiprosessia ja materiaaleja.

Account based marketing

Demandbase on markkinoiden kattavin account based marketing (ABM) -alusta. Demandbase auttaa myyntilähtöisen markkinoinnin tekemisessä – myynnin kohdeasiakkuuksien valinnasta, kohdistettuun mainontaan ja asiakkuuksien aktiivisuuden seurantaan yrityksen omissa digitaalisissa kanavissa. Tutkimuslaitos Forrester on valinnut Demandbasen johtavaksi ABM-teknologiaratkaisujen tarjoajaksi. Olemme Demandbasen sertifioitu asiantuntijakumppani.

account-based-marketing-yritys-suomi-palvelu-Albacross-abm

Account based marketing

Albacross on pohjoismainen ja kustannustehokas alusta account based marketingin toteuttamiseen. Myyjäsi saavat verkosta reaaliaikaista ja arjen myyntityössä hyödyttävää ABM-dataa. Tuo b2b-myyntisi tähän päivään ABM-ratkaisu Albacrossin avulla. Olemme Albacross sertifioitu asiantuntijakumppani.