#Mastertheart 2015 on julkaistu!

800 800 Timo Sorri

”Time flies when you´re excited and enjoying the show”

Tämän osallistujapalaute mielessä lähdimme kehittämään Master the Art of Presenting -tapahtuman ohjelmaa vuodelle 2015. Luulen, että olemme pystyneet parantamaan viime vuodesta.

Tänä vuonna Master the Art of Presenting tarjoaa jälleen kiehtovan ja edellisvuotta laajemman kattauksen presentaatiotietoja ja -taitoja yhden katon alta.

Master the Art of Presenting 2015 social media banner

Keynote-puhujat

Andre Nöel Chaker

Andre Noel Chaker 1 

André valittiin Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2012. Valinta tehtiin Speakersforumin asiakkaiden puhujista ja juontajista antaman palautteen perusteella. Kuulijat liike-elämän ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!

Mona Moisala

mona moisala

Mona Moisala on tohtoriopiskelija Helsingin yliopiston käyttäytymistieteen laitokselta. Hänen tohtoritutkimuksensa käsittelee aivojen toimintaa tarkkaavaisuutta ja muistia vaativissa tehtävissä ja pyrkii selvittämään mitä aivoissa tapahtuu, kun yritämmme tehdä montaa asiaa yhtäaikaisesti. Mona tuntee erityisen hyvin miten aivot käyttäytyvät niiden ylikuormittuessa tiedosta (mikä on melko yleinen ilmiö esityksissäkin).

 

John Zimmer

john headshot

Viime vuoden tapahtumasta tuttu John Zimmer tulee tänäkin vuonna jakamaan puhemestarin viisautta. John on seitsenkertainen julkisen puhumisen Euroopan mestari ja nykyisin myös päätoiminen esiintymisvalmentaja. Hän harrastaa myös improvisaatioteatteria ja pitää keynotensa lisäksi workshopin improvisaation jalosta taidosta.

 

Timo Sorri

 timo headshot 1

Itse toimin tapahtuman pääorganisaattorina. Sen lisäksi yhdistän voimani John Zimmerin kanssa aamupäivän keynotessa, jossa tutkailemme vuorovaikutusta yleisön kanssa sekä esiintymistaidon että -teknologian näkökulmasta. Iltapäivän workshopeissa jaan omia parhaita käytäntöjäni hyvien esitysdiojen suunnitteluun.

 

Workshopit

Tapahtuman iltapäivässä on mahdollisuus annostella itselleen sopiva kokonaisuus esiintymistaitoa ja esitystyökalutaitoa. Workshopeissa käsitellään kehonkieltä esityksissä, improvisaatiota, esitysdiojen suunnittelua sekä vaikuttavaa toimintaa webinaareissa.

On ilo saada Suomen ensimmäinen (ainakin omien laskujeni mukaan) esitysgrafiikka- ja tietotyöguru, Outi Lammi mukaan tapahtumaan. Outi tulee kertomaan miten esiinnyt vakuuttavasti ja mielenkiintoisesti silloin, kun et näe yleisöäsi eli webinaarissa.

Esiintymistaidon workshopien vetämisestä vastaavat John Zimmerin ohella Havainin mainio esiintymisvalmentaja Sari Paavilainen ja Toastmastersin puhekilpailuissa hyvin menestyneet Andy Bassuday ja David Gelkin.

  

Tapahtumapartnerit

Tapahtumapartnereiksi olemme tänä vuonna saaneet yrityksiä, joiden ratkaisut edustavat esitysteknologian uusinta uutta. Tässä vaiheessa meillä on ilo ilmoittaa jo kolmesta partneristaa ja täydennämme tätä valikoimaa vielä viiteen tapahtumaan mennessä. Iltapäiväosiossa osallistujat pääsevät tutustumaan tapahtumapartnereiden tarjoomaan.

SHOWELL_logo_blue personnel

Showell on mobiilin myynnin ja markkinoinnin ratkaisu. Showellin avulla myyjillä on tuoreimmat esitykset, esitteet ja muut markkinointimateriaalit aina mukanaan yhden tablet-sovelluksen takana. Markkinoinnille Showell tarjoaa varmuuden siitä, että myyjillä on aina viimeisimmät ja ajantasaiset materiaalit käytössä.

sharpcloud_logo_personnel

Sharpcloud on tiedon visualisoimisen ja esittämisen ratkaisu. Joudutko esittäessäsi hyppimään PowerPointin, Excelin ja Wordin väliä? Et enää. Sharpcloud tarjoaa ympäristön, jossa voit esittää erilaisia dokumentteja yhtenä yhtenäisenä tarinana ja työskennellä ryhmässä samojen dokumenttien äärellä. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat strategiatiekartat, dashboardit tai myyntisuppilot.

Seidat_logo personnel

Seidat on suomalainen internetajan vaihtoehto PowerPointille. Esitykset ovat aina ajan tasalla ja esittäjän online ja offline käytössä. Seidat vapauttaa esittäjän perinteisestä lineaarisesta esittämistavasta ja mahdollistaa tarinan mukauttamisen yleisön tarpeen mukaan täysin uudenlaisella navigoitavuudella. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat myynti- ja koulutusesitykset.

[divider scroll_text=””]

 

Luvassa on siis kiehtova ja tapahtumantäyteinen iltapäivä. Tavoitteenamme on saada jälleen aika lentämään, show rokkaamaan ja paljon käytännön hyötyä osallistujille!

Toivottavasti näemme sinut siellä mukana! Nopeimmat varmistavat paikkansa Super Early Birdinä!

AUTHOR

Timo Sorri

Timo on presentaatiosuunnittelija sekä Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hyvät ja myyvät esitykset ovat hänen intohimonsa. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä. Nykyään hän auttaa asiakkaitaan - niin pieniä yrityksiä kuin globaaleita konserneja ja julkishallinnon toimijoita - tekemään ideoistaan myyvää, selkeää ja vakuuttavaa viestintää ja automatisoituja markkinointikampanjoita. Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani. Twitter: Timo_Havain Linkedin: Timo Sorri Google+: Timo Sorri

All stories by: Timo Sorri
Read previous post:
Esityksen suunnittelu on käyttöliittymäsuunnittelua

Suunnilleen noin sanoin luonnehtivat esitysten designia Tyyppimuunnos-podcastin  9. jaksossa "Neljä kulmaa käyttäjälähtöisyyteen" podcastin takana olevat herrat Antti Mattila ja Jarkko Laine . Puhemestari John...

Close