iPad ja presentaatiot – esitysdiat yleisösi taskuun Presefylla

Takaisin

Julkaistu 25.10.2013

Mitä sanoisit, jos koko esitysportfoliosi kulkisi taskussa mukanasi? Miten paljon lisää vaikutusta  olisi sillä, että voit aloittaa myyntiesityksen älypuhelimella ja vaikka vaihtaa lennosta toiselle laitteelle. Olen itse tavannut useampiakin myyntiorganisaatioiden johtajia, jotka sanovat, että tällaisilla pienillä edelläkävijyyden viesteillä voi olla suurikin merkitys erottautumiselle kilpailusta.

Presefy on suomalainen (o/) presentaatioratkaisu, jolla voit pitää esityksen millä tahansa webselaimella varustetulla älypuhelimella, tablettitietokoneella tai tietokoneella. Mikä tahansa selaimella varustettu laite on myös yleisön näyttö esitykseesi.

Presefy – Go Mobile with your Presentations from Presefy on Vimeo.

 

Presefy toimii seuraavasti:

  1. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi. Rekisteröityessä saat oman Presefyn-kanavan osoitteen online-esityksiä varten
  2. Lataa esityksesi PowerPointina tai PDF:nä Presefyn websovellukseen. Sovellus muuntaa esityksen selainyhteensopivaan muotoon
  3. Käynnistä esitys ja jaa linkki Presefy-kanavaasi yleisöllesi

 

Presefyn arvolupaus on mielenkiintoinen – pääset irti PowerPointilla varustetun tietokoneen raahaamisesta, koska mikä tahansa webselaimella varustettu laite toimii nyt esityksen pitämiseen – esityksen voi pitää missä tahansa ja milloin tahansa. Ei enää neuvotteluhuoneen johtosotkuja ja jännittämistä projektorin toiminnasta, koska mikä tahansa webselaimella varustettu laite on näyttölaite. Pienillä osallistujamäärillä voisin nähdä Presefyn toimivan myös webinaarisovelluksien korvaajana.

Pian julkaistava Pro-versio tuo ilmaisversion päälle lisää tilaa esityksille, esityskanavan salasanasuojauksen ja yleisölle mahdollisuuden ladata esitysdiat itselleen.

Hienoa, että meillä Suomessakin on osaamista ja intohimoa innovoida tällä alueella!