Free giveaway – Presentation Font Embedder

800 500 Timo Sorri

I previously wrote this post about how to embed PowerPoint fonts. After that I have tried Presentation Font Embedder and experienced that it truly does work.

Just yesterday I created a PowerPoint file on my Mac and embedded the font (Ubuntu, not a standard font in any computer) with Presentation Font Embedder. After that I continued the work on my Windows laptop that did not have the font in its font library. Apart from the warning message upon opening the PowerPoint file, everything else worked out just great: I was able to make text edits to the file, save it without any problems and continue using it on my Mac.

More great news: the brilliant people at Presentation Font Embedder gave us a free giveaway code for Presentation Font Embedder (Thank you!). So if you would like to get the benefit of having the entire universe of fonts at your user without having to be afraid that your PowerPoint file breaks then:

  1. Tell us one thing that you would like to learn about presentations in this blog
  2. Leave your email


And we will send the promotional code to one lucky respondent next week.

AUTHOR

Timo Sorri

Timo on presentaatiosuunnittelija sekä Havainin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hyvät ja myyvät esitykset ovat hänen intohimonsa. Timolla on tausta IT-johdon konsultoinnissa, ja markkinoinnissa ja myynnissä. Nykyään hän auttaa asiakkaitaan - niin pieniä yrityksiä kuin globaaleita konserneja ja julkishallinnon toimijoita - tekemään ideoistaan myyvää, selkeää ja vakuuttavaa viestintää ja automatisoituja markkinointikampanjoita. Timo on myös aviomies, kolmen lapsen isä ja kova koripallofani. Twitter: Timo_Havain Linkedin: Timo Sorri Google+: Timo Sorri

All stories by: Timo Sorri
Read previous post:
Do not wait for inspiration
Don’t wait for presentation inspiration to kick in – find it!

We have all been there. Even the most creative ones. Stuck. Sitting and waiting for presentation inspiration to kick in....

Close