Account Based Marketing

Miten sinun yrityksesi voi hyötyä ABM:ästä

Autamme tavoittamaan myynnille tärkeät asiakkaat account based marketingin avulla. Olemme maailman johtavan ABM-ratkaisun Demandbasen sertifioitu asiantuntijakumppani, sekä pohjoismaisen ABM-alusta Albacrossin partneritoimisto.

Palvelumme

Strategia Account Based Marketingiin

ABM-strategian suunnittelu

Autamme määrittämään account based markkinoinnin strategian. Ohjaamme ja fasilitoimme myynnin ja markkinoinnin välisen suunnitteluprosessin. Näin yrityksesi saa ABM:än ison kuvan kuntoon ensimmäisestä päivästä alkaen.

account based asiakasymmärrys ja -näkemys

Asiakasymmärrys ja -näkemys

Autamme ymmärtämään mitä asiakkaat odottavat ja arvostavat sekä miten he käyttäytyvät verkkokanavassanne. Tämä mahdollistaa, että yrityksesi ja työntekijäsi kykenevät ABM-strategian toteuttamiseen käytännön päivittäisissä toimissa.

mainonnan kohdentaminen ja kampanjointi account based marketingissa

Kohdentaminen ja kampanjointi

Suunnittelemme ja toteutamme myynnin kohdeasiakkuuksiin kohdennetut digitaalisen mainonnan ja uudelleenmarkkinoinnin kampanjat.

koulutukset account based markkinointiin

Koulutus ja workshopit

Olemme sertifoitu ABM-osaaja. Jos haluat lisätä omaa tai tiimisi ymmärrystä account based markkinoinnista me voimme auttaa ABM-workshopilla. Kun ABM-ajattelu jalkautuu yritykseesi, saa se tehostettua tuloksia myynnin ja markkinoinnin yhteispelillä.

Albacross-markkinointitoimisto-espoo-account-based-marketing

Olemme Albacross sertifioitu asiantuntijakumppani

Albacross on pohjoismainen ja kustannustehokas alusta account based marketingin toteuttamiseen. Myyjäsi saavat verkosta reaaliaikaista ja arjen myyntityössä hyödyttävää ABM-dataa. Tuo b2b-myyntisi tähän päivään ABM-ratkaisu Albacrossin avulla.

sertifioitu demandbase partneri suomi ja pohjoismaat

Olemme Demandbasen sertifioitu asiantuntijakumppani

Demandbase on markkinoiden kattavin account based marketing (ABM) -alusta. Demandbase auttaa myyntilähtöisen markkinoinnin tekemisessä – myynnin kohdeasiakkuuksien valinnasta, kohdistettuun mainontaan ja asiakkuuksien aktiivisuuden seurantaan yrityksen omissa digitaalisissa kanavissa. Tutkimuslaitos Forrester on valinnut Demandbasen johtavaksi ABM-teknologiaratkaisujen tarjoajaksi.

Yritys! Lataa ABM-osaaminen käyttöösi

lataa-abm-opas-cta

Haluatko kuulla miten voitte hyödyntää account based markkinointia omissa toimissanne?

Varaa ilmainen 1/2 tunnin videotapaaminen syöttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään:

Haluatko Account Based Marketingin etulinjaan?

Tilaa uutiskirjeemme, jossa jaamme ABM-osaamistamme säännöllisesti.